6.15.2017

Presentacions a la NoLlegiu i l'escola Voramar

Hola a tots!

Després d'uns dies sense actualitzar el blog, avui us portem el resum de les dues presentacions que hem fet a la lliberia NoLlegiu i a l'escola Voramar.

El dimarts 13 a les cinc de la tarda va començar el nostre acte a la llibreria NoLlegiu. Per obrir la presentació vam posar el nostre booktrailer. Per que el públic coneixés el procés creatiu, vam ensenyar un Prezi.

La novetat va venir quan uns cinc o sis alumnes van representar una petita obra de teatre on alguns dels personatges dels nostres relats sortien dels seus respectius contes i es trobaven. L'sketch, escrit per Sara Edel, durava uns cinc minuts. I finalment, va venir el clàssic torn de preguntes.

Avui, dia 15 de juny, un grup d'alumnes hem anat a l'escola Voramar, una escola i institut. L'acte ha començat a les dotze del matí i han assistit les dues classes de tercer. La presentació ha sigut igual que la de la NoLlegiu: booktrailer, Prezi, obra de teatre i torn de preguntes. Des d'aquí volem agraïr a l'escola Voramar per aquesta oportunitat.



Per cert, ja podeu comprar el nostre llibre! Si voleu fer-ho, podeu anar a les llibreries NoLlegiu i Etcètera del Poblenou, on allà el trobareu.


Ens veiem en la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada