El TGPE

Els TGPEs són una assignatura al nostre institut a partir de 2n de l'ESO. Consisteixen en projectes on hem d'elaborar un encàrrec que ens demana una entitat externa, ja sigui remodelar el pati de l'institut o bé ajudar a una associació de persones discapacitades. Es fan dos en tot el curs i es barregen alumnes de 2n i 3r.

En el nostre cas, el TGPE que estem realitzant és un encàrrec de la llibreria del Poblenou No Llegiu. Ens han demanat que presentem un llibre que vam escriure en un TGPE anterior: X viatges per X històries, una col·leció de relats creats pels propis alumnes. El nostre objectiu és fer quatre presentacions del llibre, una d'elles a la llibreria (d'aquí ve el nom) i vendre'l comercialment, fent una segona edició.

Per tal de coordinar la feina de la millor manera possible, hem creat quatre equips: el de disseny, encarregat de dissenyar la publicitat i cartells; el de les presentacions, encarregat d'escriure i plantejar el guió de les presentacions; el de difusió, encarregat d'administrar les xarxes socials; i finalment, el de seguiment, encarregat de seguir les diferents tasques. A part d'això, també ens encarreguem de feines com ara revisar i corregir els relats, posar-nos al dia del que ha fet cadascun i rebre consells del Xavi, el propietari de No Llegiu.

El resultat final del TGPE seran les quatre presentacions del llibre a diferents llocs. Avisarem aquí al blog de la ubicació i hora perquè hi pugueu anar.


4cantons.cat
nollegiu.cat

Les nostres xarxes socials:
Twitter
Facebook
Instagram

1 comentari: